petonet.png
petonet.png

press to zoom
cindy.png
cindy.png

press to zoom
crusty.png
crusty.png

press to zoom
petonet.png
petonet.png

press to zoom
1/3

  PROGAT

CERDANYA

QUI SOM I QUÈ FEM

 

 

Progat Cerdanya i Proteger los inocentes som dues associacions sense ànims de lucre, unides per recolzar-nos mútuament davant les urgències i necessitats que sorgeixen diàriament en la nostra lluita comú per defensar i protegir la vida i dignitat dels animals més oblidats i incompresos de tots els que comparteixen amb nosaltres l’entorn urbà d’una societat civilitzada: els gats.
 

Progat Cerdanya du a terme amb èxit la lloable tasca de censar i avaluar la població felina de colònies sense controlar, d’assessorar i coordinar les alimentadores i al voluntariat que s’esforça solidàriament en millorar les condicions de vida dels nostres gats del carrer, de conscienciar sobre la conveniència de les esterilitzacions massives i de promoure campanyes que evitin la superpoblació, com a única alternativa ètica.

 

 

Proteger a los inocentes, seguint els mateixos principis, dóna cobertura en el seu refugi-santuari de Lleida, a la necessitat d’un lloc físic adequat a on allotjar temporal o indefinidament als animals que per raons especials no poden ser retornats a les colònies d’on procedeixen.

Els gats capturats per a ser avaluats per als nostres veterinaris col·laboradors, són testats, desparasitats, vacunats i esterilitzats. A partir dels resultats, molts d’ells donen positiu en diverses malalties felines i són separats de la resta de la colònia per a traslladar-se al refugi, a on se’ls tracta al llarg de la seva vida, de manera específica segons la simptomatologia que presenten.

Ajuda'ns!

Necessitem tota l'ajuda possible per poder donar una vida digne als nostres gats.

 

Posa't en contacte amb nosaltres per saber com pots ajudar, o consulta el nostre apartat d'ajudes.

 

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

ACTIVITATS PRÒXIMES

 

LOTERIA DE NADAL/ LOTERIA DE NAVIDAD Núm 53252

Ja tením la lotería de Nadal. La trobareu a CAN GOS, ESTUDI VIGUÉ i XIC'S ESTILISTES CANINS. 
Els premis es podrán cobrar a l'administració de loteríes de Puigcerdà. Molta sort a tothom!!!